Romanian  English  Francais  Deutch  Espanol  Italian  Greek          login

avantaje case din lemn:

       Structurile din lemn propuse de noi au o rezistenta termica foarte mare, cheltuielile pentru a incalzi (sau raci) o casa de lemn facuta de noi sunt de 5 ori mai mici decât cheltuielile facute pentru a încalzi (sau raci) aceiasi casa facuta din caramida. Asta înseamna ca tu, posesorul unei astfel de case vei plati numai 20% din sumele pe care le plateste vecinul tau care are aceiasi casa facuta din caramida.

       Casele se prezinta de obicei ca având o suprafata desfasurata construita. Din aceasta suprafata numai o parte este suprafata utila, restul fiind ziduri. Aceiasi casa facuta în sistemul propus de noi are cu 15% supafata utila mai mare decat cea facuta din caramida.

       Sistemul propus de noi este cel mai rezistent sistem constructiv la cutremure.

Moldsilva Suceava    Experienta noastra de peste 14 ani in prelucrarea lemnului, fabricarea si asamblarea de structuri de case, a inceput sa fie suficient de mare pentru a ne permite sa concuram de la egal la egal cu cele mai puternice firme din domeniu, din Europa.
   Prezenta noastra in 12 tari din Uniunea Europeana demonstraza caracterul international al societatii nostre si faptul ca standardul folosit este 100% compatibil cu toate standardele CE. Ne preocupa constant imbunatatirea calitatii vietii prin folosirea de materiale ecologice in constructiile realizate de noi si putem sa oferim solutii pentru orice tip de cerere.
   Punem un mare accent pe calitatea caselor noastre dar tinem raportul calitate/ pret la un nivel competitiv, accesibil oricarei familii.

Mihai Steiciuc
PDG

Moldsilva Suceava

Iuliana Stoica, director general Moldsilva

Moldsilva Suceava

colectiv administrativ Moldsilva


Adresa: Str. Marasesti 7A Cod 720176, Suceava, Romania
Telefon: 0040 230 520237
Fax:0040 230 217459
E-mail: moldsilva@gmail.com
Website:    www.moldsilva.ro


 

* Pentru a putea fi contactati, va rugam sa completati adresa de email.