Romanian  English  Francais  Deutch  Espanol  Italian  Greek          login

avantaje case din lemn:

       Estructuras de madera propuesta por nosotros tienen una gran resistencia térmica, los costes de calefacción (o pobres) una casa de madera de 5 veces menos que los gastos efectuados para la calefacción (o mal) la misma casa de ladrillo. Eso significa que usted, el titular de este caso se paga sólo el 20% de las cantidades que usted paga de su vecino tiene la misma casa de ladrillo.

       Casas son por lo general se presente como poseedora de una superficie construida. De esto sólo es una superficie útil, el resto son paredes. Realizados en la misma casa el nuevo sistema propuesto de 15% supafata utilizar más de una de ladrillo.

      Nuevo sistema propuesto es más resistente a los terremotos sistema constructivo.

Moldsilva Suceava    Experienta noastra de peste 24 ani in prelucrarea lemnului, fabricarea si asamblarea de structuri de case, a inceput sa fie suficient de mare pentru a ne permite sa concuram de la egal la egal cu cele mai puternice firme din domeniu, din Europa.
   Prezenta noastra in 12 tari din Uniunea Europeana demonstraza caracterul international al societatii nostre si faptul ca standardul folosit este 100% compatibil cu toate standardele CE. Ne preocupa constant imbunatatirea calitatii vietii prin folosirea de materiale ecologice in constructiile realizate de noi si putem sa oferim solutii pentru orice tip de cerere.
   Punem un mare accent pe calitatea caselor noastre dar tinem raportul calitate/ pret la un nivel competitiv, accesibil oricarei familii.

Mihai Steiciuc
PDG

Moldsilva Suceava

Iuliana Stoica, director general Moldsilva

Moldsilva Suceava

colectiv administrativ Moldsilva


Adresa: Str. Marasesti 7A Cod 720176, Suceava, Romania
Telefon: 0040 230 520237
Fax:0040 230 217459
E-mail: moldsilva@gmail.com
Website:    www.moldsilva.ro


* Pentru a putea fi contactati, va rugam sa completati adresa de email.