Romanian  English  Francais  Deutch  Espanol  Italian  Greek          login

avantaje case din lemn:

       Structurile din lemn propuse de noi au o rezistenta termica foarte mare, cheltuielile pentru a incalzi (sau raci) o casa de lemn facuta de noi sunt de 5 ori mai mici decât cheltuielile facute pentru a încalzi (sau raci) aceiasi casa facuta din caramida. Asta înseamna ca tu, posesorul unei astfel de case vei plati numai 20% din sumele pe care le plateste vecinul tau care are aceiasi casa facuta din caramida.

       Casele se prezinta de obicei ca având o suprafata desfasurata construita. Din aceasta suprafata numai o parte este suprafata utila, restul fiind ziduri. Aceiasi casa facuta în sistemul propus de noi are cu 15% supafata utila mai mare decat cea facuta din caramida.

       Sistemul propus de noi este cel mai rezistent sistem constructiv la cutremure.

Moldsilva Suceava

       S.C. Moldsilva S.A. este singura societate din Romania care este afiliata la NAHB (National Association of Home Builders) din USA, ca membru extern. Este cea mai mare asociatie de acest fel din lume si membrii ei au acces la literatura de specialitate din domeniu. Poate de accea prima varianta a standardului APROCOR s-a nãscut la Moldsilva.

Moldsilva Suceava

 

       Suntem certificati conform standardului de calitate BS EN ISO 9001 / 2000 de cãtre AJA REGISTRARS Marea Britanie cu acreditarea UKAS Marea Britanie din anul 2006. Acest lucru ne-a ajutat sa lucram la standard european atat in proiectare, in fabrica cat si pe santier.

 


Moldsilva Suceava        Suntem membrii APROCOR si de asemenea suntem licentiati de APROCOR ca societate care promoveaza tehnologia corecta de realizare a caselor cu structura din lemn (compatibila 100% cu cea din vestul Europei), au capacitatea de a pune în practica aceasta tehnologie si îsi asuma responsabilitatea pastrarii unei calitati constante si conforme cu Standardul APROCOR.