Romanian  English  Francais  Deutch  Espanol  Italian  Greek          login

avantaje case din lemn:

       Structurile din lemn propuse de noi au o rezistenta termica foarte mare, cheltuielile pentru a incalzi (sau raci) o casa de lemn facuta de noi sunt de 5 ori mai mici decât cheltuielile facute pentru a încalzi (sau raci) aceiasi casa facuta din caramida. Asta înseamna ca tu, posesorul unei astfel de case vei plati numai 20% din sumele pe care le plateste vecinul tau care are aceiasi casa facuta din caramida.

       Casele se prezinta de obicei ca având o suprafata desfasurata construita. Din aceasta suprafata numai o parte este suprafata utila, restul fiind ziduri. Aceiasi casa facuta în sistemul propus de noi are cu 15% supafata utila mai mare decat cea facuta din caramida.

       Sistemul propus de noi este cel mai rezistent sistem constructiv la cutremure.

header

Moldsilva Suceava

        Despre Moldsilva

       S.C. Moldsilva S.A. Suceava este o firma specializata în case panelizate cu structura din lemn, mai cunoscute în Romania sub numele de "case americane", Ossature Bois, Holzrahmenbau sau Timber Frame.  Firma a luat fiinta în anul 1994 ai a avut de la început ca obiect principal de activitate exploatarea si prelucrarea lemnului.

       Capacitatea de productie de componente în atelier este de 300 structuri de case de 120-150 mp arie construita pe an.  În acest moment, S.C. Moldsilva S.A. dispune de linii tehnologice ai utilaje performante, de la prelucrarea primara a lemnului ai uscare tehnologica pâna la fasonarea conforma cu exigentele instructiunilor vest-europene, iar asamblarea în structuri de case se face pe mese profesionale.

       Oferim proiectarea de arhitectura la dorinta clientilor sau prelucram modelele propuse de aceatia. Proiectarea specifica sistemului se face asistata de calculator ai în spiritul prescripaiilor EUROCODE privind durabilitatea de proiectare si exploatare.

       Executia în atelier se face într-un flux controlat ISO 9001, montajul si finalizarea pe amplasament se face integral de firma sau în colaborare cu antreprenori locali agreaai de client.   Folosim molid si brad de cea mai buna calitate, tratat cu substante ecologice.  Lemnul este selectat dupa criteriul durabilitatii naturale adecvate elementului de construcaie unde va fi înglobat, uscarea accelerata este urmata de o perioada de revenire conforma standardelor iar trasabilitatea lemnului este controlabila.   Celelalte materiale sunt în conformitate cu standardele internationale de calitate, ecologie si protectie a mediului.

       Contactul specialistilor nostri cu zona de origine a sistemului - America de Nord, dar si cu ariile din Europa de Vest, unde s-a dezvoltat un sistem adaptat cerintelor locale (Holzrahmenbau în Germania, Ossature Bois în FranÈ›a, etc), ne-a permis accesul la modalitatile moderne de proiectare ai executie dar si la posibilitatea procurarii celor mai peformante materiale ale momentului.

       S.C. Moldsilva S.A. este membra a Asociatiei producatorilor de case de lemn din Romania (APROCOR) si poate oferi prin aceasta Asociatie un Certificat de Conformitate cu normele europene sau cu exigentele exprese stipulate prin Caietul de Sarcini. Standardul dupa care construim structurile de case este 100% compatibil cu DTU 31.2 din Franta.

Lemnul folosit de noi este marcat CE, avand toate caracteristicile cerute de Comunitatea Europeana.

       S.C. Moldsilva S.A. a facut case în România, Franta, Spania, Italia, Germania, Elvetia, Norvegia, Belgia, Israel, Portugalia si Austria.